Home / Beauty / Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

Den asymmetriske bang er en ekte hit med mange frisyrer og hårklipp. Med dette elementet kan du endre utseendet ditt innen et sekund og bli et opprørlig ansikt eller en vakker og stilig kattunge. I tillegg kan asymmetriske knekter være det perfekte valget for de som ønsker å rette opp sitt utseende uten å endre det radikalt. Dette er en fin måte å føle seg annerledes på, for å forandre ditt liv og humør. La oss se hvem som passer til det asymmetriske banget, hva han kan være og hvilke stylingalternativer stylister bruker.

Bangs asymmetrisk

Hvem kan ha asymmetriske frynser?

I dette kapittelet er det mest fantastiske at den asymmetriske banden er perfekt for alle. Og vi snakker ikke naked om kvinner med den ovale formen av ansiktet, fordi de kan velge alle slags hårklipp og pony. Disse er de uvanlige figurene, for eksempel runden og vinkelformen. Hvis naturen har gitt deg en slik ansiktsform, vil du sikkert vite hvor vanskelig det er å velge en ponni. Hele hemmeligheten ligger i det faktum at den asymmetriske kanten bryter mot den naturlige symmetrien i ansiktet, dvs. gjør rundet ansiktet smalere og kvadratet mer proporsjonalt og subtilt. Den asymmetriske kanten er også egnet for damer med trapesformede, trekantede og rektangulære ansiktsformer. Kvinner med trekantet ansiktsform kan velge et knall som kommer fra toppen av hodet og dekker et av øyenbrynene. I dette tilfellet anbefaler vi ikke å fortynne ponyen, males velger rett alternativer. Det vil si at de firkantede ansiktsformene passer perfekt med de flerskiktsformede skarpe knastene som må nå kinnlinjen.

Asymmetrisk frynse frisyrer for langhårig hår

Langt hår på en side

Tunn asymmetrisk ponni

Hvis du har bestemt deg for et asymmetrisk scent, bør du vite at det naked ser bra ut når det brukes jevnlig er opprettholdt. Hvis du ikke har tid til din daglige avtale, må du sannsynligvis velge noe annet. I ditt tilfelle kan du også velge det korte asymmetriske båret hvis spissen ikke skal være lengre enn Three cm, og den nedre skal nå øyenbrynslinjen. Kvinner med krøllete hår må være veldig forsiktige med denne typen ponni, da hårkonstruksjonen krever mye innsats og tid, slik at pony alltid ser feilfri ut.

Asymmetrisk ponni for kort hår

Sideponni

7

] Fordeler asymmetrisk ponni

  1. Den asymmetriske pony er en perfekt mulighet for ansiktsfeil i ansiktet, for eksempel åpenbare asymmetrier, arr, skarp hake, fremspringende kinnben, Mimic og alder rynker, et bredt panne, pigmentering flekker, and many others. å skjule.
  2. Som vi har sagt ovenfor, er det asymmetriske bang veldig universelt, noe som betyr at hvis det passer riktig, passer det uten unntak perfekt til hver kvinne. Igjen, sosial standing, alder, utseende og kind av kroppen spiller ingen rolle. Nesten alle kan velge riktig alternativ på grunn av den mangfoldige asymmetriske pony.
  3. Facet Bang kan være veldig forskjellig: tynn, lang, lang, asymmetrisk, lagdelt. Hvis du velger den rette, kan du helt endre ditt utseende og gi det et preg av originalitet og stil.
  4. Den asymmetriske bang er veldig multifunksjonell, det vil si at den kan ordnes på mange måter. Avhengig av hvilket utseende du velger og stilen på klærne, kan slike smeller være litt bølgete eller tvert imot, strakt til maksimumet og festet tett til øret ved hjelp av et klips eller rygg ved hjelp av et pannebånd. Det kan også flettes i en liten flett eller vridd i et tau. Igjen, slutter arrangementene ikke! Det er viktig å ikke være redd for eksperimentering.
  5. Vi må også si at et slikt bang er veldig enkelt å ordne. Selv om dette tar mer tid enn mange andre ponnier, trenger du naked Three-5 minutter å forberede. En lengre tid vil naked være nødvendig for de som har naturlige krøller.
  6. En annen ubestridelig fordel ved den asymmetriske popen er at den gjør at håret i forskjellige lengder kan se harmonisk ut. Dette elementet har ingen betydning for lengden på håret ditt, så det er veldig universelt og populært.

Typer asymmetrisk ponni

Lang asymmetrisk

Den lange asymmetriske ponnien ser visuelt ut som et voksen scent som tillater implementering av fantasien din. Det kan være fint kammet på baksiden, fint kjært på den ene siden og pent ordnet i kind av en bølge. Denne typen asymmetrisk bang er perfekt for den ovale ansiktsformen, mens i kombinasjon med en asymmetrisk knute er de ikke-proporsjonale overflatene perfekt utvidet. I tillegg passer denne typen bang perfekt med alle hårklipp. En haircut med et asymmetrisk bang ser alltid ut som ekstravagant, stilig og moderne.

Hårstyler med fortynnet asymmetrisk bang

Asymmetrisk bang for venstre eller høyre

Lang bobsleigh asymmetrisk bang

Bob frisyre med asymmetrisk bang

12

13

14

Kort asymmetrisk bang
Korte asymmetriske pommelalternativer åpner ansiktet til perfeksjon, understreker både perfeksjon og ufullkommenhet. Derfor vil det korte asymmetriske båret være ideelt for damer med riktig ansiktsform. I tillegg er slike alternativer mer praktiske, spesielt for de som har en aktiv livsstil. Et slikt bang faller aldri i øyet og er ikke fremhevet på hele frisyren.

Frisør med kort asymmetrisk ponni

Kort asymmetrisk ponni

17

18

Unique design kort asymmetrisk ponni

Hvis klassisk og stereotyping ikke er hva som skiller deg fra, så tillater asymmetriske ponier det visuelle Utvidelse av fantasy horisonten. Ønsker du å tiltrekke seg oppmerksomhet? Velg smellet i asymmetriske eller flerskiktsmønstre. Hvis dette ikke er nok, kan du bruke tjenestene til et originalt hår som dør. Analyser hvilke alternativer som er tilgjengelige, forvandle fantasien og kreativiteten. Det asymmetriske banget kan farges i hvilken som helst farge. Det kan helt matche hårets farge, enten i skarp kontrast. Og det er ikke helt nødvendig å angi ditt valg for en bestemt farge. Du kan bruke noen dristige farger samtidig i en av ombre, farge og melange teknikker.

Asymmetrisk pony for langt hår

Pony for kort hår

Nice asymmetrisk frynse

22

23

] V-formet pony

25

26

27 [19659046] 28

Styling alternativer for asymmetrisk banging

Arrangering av asymmetrisk bang krever ingen nye og uvanlige evner. Klargjør hårføner, hårprodukter og kamene. Hår styling produkter kan være hårspray, mousse, gel, voks og skum. Den enkleste typen association er som følger: vaske håret, påfør varmebeskyttelsesprodukter og tørk kanten med hårføner. Sprøyt deretter litt sprøyte og glatt bøylen med en børste langs hårklippet. Juster strålen med hårføner fra topp til slutt. I tillegg kan du fortsatt oppleve litt med utseendet. For eksempel kan et langt bang kammeres tilbake ved å tappe på noe som knytter seg i en klippe eller spinner i en streng. Ponnens ideas kan være enten inne eller ute, glatte glatte eller enkle tråder, med tynn effekt og vått utseende. ” width=”600″ top=”400″ data-recalc-dims=”1″/>

Asymmetrisk frynse frisyrer

Asymmetrisk frynse frisyrer for langt hår

31

32

33

Side kollapser

Asymmetrisk, skrå og sidepopper:

Asymmetrisk bob med truncheons

Asymmetrisk frynse frisyrer

39 Asymmetrical bangs hairstyles - Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

39 Asymmetrical bangs hairstyles - Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

39 Asymmetrical bangs hairstyles - Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

39 Asymmetrical bangs hairstyles - Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

40 Asymmetrical bangs hairstyles - Asymmetrisk pony frisyrer kvinner | afmu.net

40

41

42

43

44

45

46

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

55 ” width=”600″ top=”360″ data-recalc-dims=”1″/>

55 Det er mange muligheter for å produsere et asymmetrisk slag. En erfaren frisør hjelper deg med å velge alternativet som forbedrer utseendet ditt. Her spiller det ingen rolle hvor høy du er, hvor tynn eller full, og din livsstil, din sosiale standing og din alder spiller ingen rolle. Asymmetrisk pop er et universelt alternativ som passer til de fleste jenter, kvinner og kvinner.

Check Also

mini Hair Color Trends 2017 310x165 - Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Et enkelt besøk på skjønnhetssalongen er nok til å forandre utseendet og holdningen til andre. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *