Home / Beauty / Beste frisyrer for kvinner høst vinter 2017-2018

Beste frisyrer for kvinner høst vinter 2017-2018

Arsenal av enkle og stilige frisyrer krever alltid en oppgradering, og du trenger ikke nødvendigvis å være en profesjonell stylist. Den enkleste versjonen er en haircut eller den andre, jo mer naturlig det ser ut og utsmykker alle ansiktsformer: Denne sesongen har vi ikke høye volumer, kompliserte konstruksjoner og mange cut-outs og hairpins. Stylish frisyrer i høst-vintersesongen 2017-2018 er kjent for alle, så nå snakker vi om figurene som blir mer og mer uvanlige i år.

Frisurer 2018 Kvinner

Messy Bun

Mange kjenner denne følelsen når en klesstrikk er så uskyldig og perfekt at du ikke vil endre noe. Og selv om du ikke har forsøkt noe slikt, vil du ikke kunne gjøre det lenger, selv om du fortsatt må gjøre litt innsats i den nye sesongen. Det ideelle rette håret, kammet i nakken og rik på arrangementsprodukter, mister fart. Det er erstattet av rotete bun, litt ubehagelig, som om du naked våknet opp og du satte ut for å ordne håret ditt.

Trendy topknot Høst Vinter 2017 2018

Vil ha frisyrer slitasje på høsten 2017 [19659007] Middels lang blond toppknute

Mykt krøllete hår

Det ser ut til at denne sesongens stylister kan slappe av som Hollywood-idealene Krøller har roet seg ned. Nå spiller det ingen rolle hvor mange timer du bruker til å bruke roller, og du kan sette skum og spray til facet for å ordne håret. En viktig årsak til vinterhalvåret 2017-2018 er naturlighet, og kompromisset mellom rett hår og krøller ble funnet svært raskt. Det litt bølgende håret gir en følelse av uskyld, males godt omhyggelig. Det er nok å påføre et lite skum eller mousse for vått hår, å drysse hele veien, for å svinge forsiktig med fingrene og umiddelbart ha myke krøller.

Høst-vinter frisyrer 2017 2018: Krøller

Frisyrer til langt hår 2018

Frisyrer for kvinner 2018

Lang krøllete hår

Braids

Braids er trolig den mest female og multifunksjonelle fundament for å lage en frisyre. Denne sesongen kan flettene være så mange du liker: Noen ganger dekker de hele overflaten av håret, og noen ganger trenger du ikke å finne noe: det er nok å flette indiske fletter som er en pattern i høsten 2017-2018 , For å lage en slik frisyre må du gi svært liten innsats. Skille håret i to love deler ved å kutte dem, plassere dem bak øret og flette dem ved å bruke en liten mengde hårpleieprodukt over hele hårlengden. Indiske fletter avslører ansiktet og ørene, slik at du kan vise skjønnheten i øredobber og legge fasjonable solbriller til utseendet ditt.

Trendy fletninger for middelslange hår

Braids medium lengde hår

11

Beste fletninger med fletninger

myke fletninger

14

15

Lekfulle horn

En må-ha for Ny sesong er horn frisyre eller to hårbunter i hodet. Disse kan ikke skjules below hatten, males på en bedre tid bør du prøve det, særlig fordi det er veldig enkelt å gjøre og ikke tar for lang tid. Hvordan blir disse lekende hornene laget?

Først må du kaste håret godt og dele det i to love deler med en glatt hårklipper. Hvis du har et odor, skjul det ved å forlate naked to tråder på begge sider (på forespørsel). Juster høyden som hornene dine skal plasseres på, og rett deretter håret i to haler på hver facet. Skyll det i en spiral og ikke glem å bruke et lite hårspray og noen få klipp for å holde den i kind.
</p> </p> <p> <img class=

Best frisyrer for krøllete hår

Waves

Populariteten til kjemiske krøller har eksistert i noen tid Tiden er gått, selv om ekkoene deres fortsatt skal høres i dag. Høsten vinter sesongen 2017-2018 tar sikte på å skape disse rotete krøllene, males nå trenger vi ikke lenger å påvirke hårhelsen vår. For å skape et moderne utseende, er det tilstrekkelig å kjøpe skumkrøller. Denne metoden er ikke naked ufarlig for håret, males også veldig hyggelig, spesielt hvis du vil lokke håret ditt over natten. Sortimentet er stort nok, med forskjellige lengder og tykkelser. Avhengig av lengden på håret og formen på krøllene du vil ha, velg det du vil ha. For å lage en slik frisyre, bør du helst bruke krøllene til vått hår før du sover, slik at de kan sitte over natten. Før du fjerner hårkrøllene om morgenen, bruk hårsprayet for å få håret til å se vakrere ut og effekten varer lenger. For å unngå å skade formen, bruk ikke hårbørsten med fingrene.

[19459049lockigeFrisurfürmittellangesHaar

Check Also

mini Hair Color Trends 2017 310x165 - Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Et enkelt besøk på skjønnhetssalongen er nok til å forandre utseendet og holdningen til andre. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *