Home / Beauty / Beste frisyrer for kvinner våren-sommeren 2018

Beste frisyrer for kvinner våren-sommeren 2018

Vårens / sommerens skjønnhetstrender for 2018 tar sikte på å snu siden og gi håret en ny leiekontrakt på livet. De hadde langt hår, males ønsket plutselig en drastisk forandring? Forresten er dette veldig nyttig i den nye sesongen, da korte frisyrer er et should for denne sesongen. Årets hovedmotto er "enkelt og vakkert". Derfor lager vi ikke komplisert frisyre på hodet og bruker ikke stylingprodukter (forskjellige sprayer, skum, geler, and so on.). Vi velger naturen: Den beste dekorasjonen er hire, sunt og skinnende hår.

Moderne hårklipp 2018

Hårklipp for kort hår

Førsteplassen i årets skjønnhetstrender er Garcon haircut. Hva er den grunnleggende forskjellen i mote de siste årene? Regel nr. 1 – fravær av noen ordre: Det er ingen glatte ledninger på sidene eller baksiden. Forvirring er produsert med forskjellige hårlengder. En fremtredende fordel med denne elegante hårklippingen er å være forsiktig: verken pute eller vind eller regn kan skade det. De verste fiender av en frisyre er nå sanne venner. I tillegg kan du glemme stylingen: Etter å ha tørket håret, tørk det med en hårføner med en dusj og spred den med fingrene.

Haircuts for Short Hair Vårsommer 2018

3

4

Curly Bob

I det siste er dette hårklippet veldig populært blant kjendiser. Males det er også forkortet av noen få centimeter, noe som gir noen gode fordeler: en stresset og langstrakt hals og et langstrakt ansikt. I tillegg er dette hårklippet enkelt og upretensiøst i omsorgen. Hvis håret ditt er naturlig bølget, bruk en liten mousse til håret ditt og vri det med fingrene. Resultatet skal se ut som om du har Hollywood-løkker i går, som rommet litt etter søvnen. Med rett hår er situasjonen litt mer komplisert: krøllejernet er uunnværlig. Males ikke glem: Effekten skal være knapt synlig, ingen dukker!

Curly bob vår sommer 2018

6

Hårklipp med pony

Kind ponny i den nye sesongen er veldig imponerende: rett kort, lang, fortynnet og asymmetrisk. Selv om du ikke er klar til å kutte ditt lange hår, males fortsatt ønsker å forandre noe, er bang et ideelt alternativ. Podiet setter trender for det lange banget som helt dekker pannen. Verken det fortynnede banget forblir ikke uskarpt og perfekt utfyller de noe rotete frisyrer og krøllete hår av lengden. Trenden i vårsesongen 2018 er den lange, glatte sidebangen.

Det er et blast om sommeren 2018

8

For en blast våren 2018

Rett hår

Glatt og langt hår er vår og sommer 2018 av Kim Kardashian, den berømte kone til Kanye West, på mote. Hennes hår utstråler på den røde løperen som en dyr diamant! Et slikt hårklipp er det beste kompromisset mellom langt hår og kort hår: Når du sier farvel, gjør du det kompetent og gradvis. Hovedbetingelsen for glatt hårklipp er det perfekte rette håret med like lengde (justert langs skulderlinjen). Hvis du ikke har oppnådd en slik effekt etter tidligere hårforsøk, kan du prøve et mindre related alternativ – den langstrakte glatte boben.

Haircuts 2018 Straight Hair

Hvordan får du det ideelle rette håret uten kostbare prosedyrer? Vi må jobbe hardt for å få noen triks involvert i hverdagen! Når du vasker hodet, ikke glem å skylle, og for å gi håret et sunt lys, bruk serum eller spesielle oljer (du kan bruke både naturlige oljer for masker – kokos, børster, and so on.) og spesielle oljebaserte kosmetikk.

Haircutter for lang hår </h2> <p> Måler tre ganger og kutt en gang – dette prinsippet er selvfølgelig viktig. Hår er rikdom og luksus som gjør det vanskelig for deg å si farvel. Hvorfor gjør du det ikke når en profesjonell stylist alltid kan foreslå noen haircut-ideer som vil gi ditt lange hår et nytt utseende. Så hvis saksene ikke har rørt håret ditt, males du vil oppdatere utseendet ditt, kan du oppleve fossen hårklipp. Dette kan være en foss med strata i full lengde eller en gradvis effekt: Hårstrengene som rammer ovalen i ansiktet, har den korteste lengden og gradvis strekker seg. </p> <p><img class=

14

15

Våt hårfaktor

Jeg har allerede sagt at leitmotivet til vårsesongen 2018 er naturlighet. Så du må gi opp en tid med frodige krøllene og mye gel på hodet ditt. Vi sier fortsatt ikke farvel til våthårseffekten, males alt skal være moderat. Naked bruk en liten våt hårstyling (for et mer naturlig resultat bruk mousse med sterkere fiksering), spred dem med fingrene eller stram håret med myke krøller i kind av en zigzag. Tør håret med hårføner og nyt resultatet!

16 Best Haircuts for Women Spring Summer 2018 - Beste frisyrer for kvinner våren-sommeren 2018

17

Brief Messy Curls

Det er et slikt paradoks blant kvinner: Glatt hår vil krøllete hår og de med krøllete hår vil naked ha det rett. Hvis naturen gir deg veldig krøllete krøller, kan du temme dem med et kort, elegant hårklipp, med en liten forvirring på hodet. Dette kan være en kort hårklipp eller piksel. Å sette dem sammen hjemme er veldig enkelt og tar ikke for lang tid. Det er nok å ha en hårføner med diffusor dyse og en hårspray med svak fiksering.

Harcuts for Medium Length Curly Hair 2018

19

Som du ser, ser de elegante ut, uavhengig av lengden og naturlig hårtekstur. Selv om det er vanskelig å ta et skritt for korteste frisyr, ikke glem at det alltid er et kompromiss!

Bob for langt hår 2018

21

<img class = "aligncenter size-full wp-image-13209" src = "https://i0.wp.com/afmu.web/ wp-innhold / opplastninger / 2018/03/22-Greatest-Haircuts-for-Ladies-Spring-Summer time-2018.jpg? resize = 620% 2C459 "alt =" 22 [19659040]

Check Also

mini Hair Color Trends 2017 310x165 - Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Hårfargetrender 2017 | Beste hårfarge ideer for 2017

Et enkelt besøk på skjønnhetssalongen er nok til å forandre utseendet og holdningen til andre. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *